Schoonmaak cruciaal in strijd tegen Corona

Dinsdag 17 maart is de schoonmaakbranche toegevoegd aan de cruciale beroepen. Betekent dat de schoonmaakbranche als een onmisbaar onderdeel in de vitale processen wordt gezien.

Schoonmakers hebben recht op het gebruik van noodopvang voor de kinderen. In geval van schaarste dienen schoonmakers ook voorrang te krijgen bij de beschikbaarstelling van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het coronavirus.

ASKO volgt de richtlijnen van het RIVM. Het RIVM heeft maatregelen opgesteld voor medewerkers en bedrijven om besmetting te voorkomen of het risico in ieder geval te beperken.  Schoonmaak is natuurlijk een cruciaal onderdeel hiervan. Wij kunnen ook preventief schoonmaken en weten goed wat er nodig is om het Coronavirus te voorkomen. Zo hebben we bijvoorbeeld groot onderhoud uitgevoerd aan de sportschool in Buitenveldert. Zo kunnen zij weer helemaal fris van start wanneer de maatregelen opgeheven worden.

Wij hebben de kennis, materialen en middelen in huis om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Veel opdrachtgevers vragen om extra schoonmaak, zoals het extra reinigen van contactpunten als deurklinken, trapleuningen, lichtknoppen en balies.

Wij adviseren klanten graag hoe om te gaan met een (mogelijke) coronabesmetting.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons op 020-6764792.