Facilitaire diensten

Uw All-in-one partner voor schoonmaak en meer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Noord-Holland dat naast reguliere schoonmaak ook diverse facilitaire diensten aanbiedt? Dan bent u bij ASKO facilitaire diensten aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit aan, maar kunnen u ook ontzorgen met diensten zoals afvalbeheer, groenonderhoud, onderhoudsdiensten, gordijn- en/of lamellen reinigen, of bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden. 

Compleet facilitair beheer

ASKO heeft als doel om u tijd te besparen en treedt dan ook op voor u als ‘single point of contact’: Wij combineren onze eigen diensten met deskundige facilitaire partners die wij hebben geselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij onze professionele facilitaire dienstverlening aan passend bij uw specifieke wensen en behoeften. 
Of het nu gaat om facilitaire diensten voor bedrijven, kantoren, zorginstellingen, VvE’s, evenementen of winkelcentra, ASKO biedt facilitaire ondersteuning en facilitaire services in Noord-Holland op maat. Ons gebouwbeheer omvat onder andere periodieke reiniging van de gordijnen, het weren of bestrijden van ongedierte (pest control), het onderhoud van uw groen of het schilderen van uw pand. Samen met onze geselecteerde partners hebben wij de kennis en ervaring om u de beste service te bieden. Onze ervaren medewerkers zijn uitgerust met moderne apparatuur en materialen om uw ramen, gordijnen, kozijnen en gevels op professionele wijze te reinigen. 

Kies voor ASKO’s expertise

Ons bedrijf staat garant voor betrouwbaar facilitair beheer. U kunt erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen en u voorzien van hoogwaardige dienstverlening. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame facilitaire oplossingen te bieden, zoals milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en -technieken te gebruiken om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan een duurzame wereld. Wij houden hier ook rekening mee bij het selecteren van onze partners. 
Vraag snel een facilitaire diensten offerte aan en ontdek de voordelen van ASKO als uw betrouwbare en professionele facilitaire dienstverlener. Wij zorgen ervoor dat uw pand een heldere en frisse uitstraling heeft, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en een prettige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers kunt creëren. Kies voor ASKO en ervaar het verschil van een professionele en betrouwbare facilitaire dienstverlener. 

“Met meer dan 100 jaar ervaring en facilitaire kennis op nationaal en internationaal niveau hebben wij altijd een oplossing voor onze klanten”

Sander Epping
Directie ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top