WE DO

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging laten uitvoeren? Vanuit locaties in Zwaag en Amsterdam werken we voor klanten door heel Noord-Holland en in de rest van Nederland. We reinigen gevels van appartementencomplexen, kantoren en diverse andere gebouwen. De gevelreiniging als VvE in opdracht geven? Dankzij onze ruime ervaring weten we precies wat u zoekt en van ons verwacht. We kunnen de gevel reinigen en die bovendien meteen impregneren.

Gevelreiniging en de techniek

We stemmen de techniek voor de gevelreiniging af op de ondergrond, de steensoort en aard van de vervuiling. We kunnen bijvoorbeeld verschillende soorten straaltechnieken toepassen, net als diverse hogedrukmethoden. Een combinatie van heet schoon water en hoge druk vormt in veel van de gevallen een uitstekende keuze. Uw gevelreiniging is bij ons in goede handen, we verzorgen de reiniging van gevels van diverse appartementencomplexen en kantoren.Dit gebeurt altijd op een duurzame manier om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.

Gevelreiniging en impregneren

Gevelreiniging vanuit Amsterdam of Zwaag laten uitvoeren en de gevel ook meteen laten impregneren? We voorkomen aantasting door atmosferische vervuiling en zure regen. Bovendien laat graffiti zich op een gevel met een coating een stuk gemakkelijker en voordeliger verwijderen. Graffiti laten verwijderen? We  gebruiken voor een optimaal resultaat van wanden en plafonds.

Gevelreiniging nodig? Vanuit Amsterdam en Zwaag zijn we u graag van dienst in Noord-Holland en de rest van Nederland. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of om direct een afspraak te maken voor de gevelreiniging.