Glasbewassing

Uw partner voor een stralende uitstraling

Bent u op zoek naar een professionele glasbewassing voor uw bedrijf, kantoor, school of zorginstelling? ASKO glasbewassing biedt een complete service voor ramen wassen in Amsterdam en Noord-Holland, die garant staat voor een stralend resultaat. Onze ervaren glazenwassers zijn gespecialiseerd in zakelijke glasreiniging en onderhoud. Wij zorgen altijd voor een streeploos en glanzend eindresultaat. 

Kies voor ASKO’s expertise

Met ASKO glasbewassing kunt u rekenen op een betrouwbare en veilige dienstverlening. Wij bieden glasbewassing op maat, passend bij uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om periodieke glasbewassing, buitenglasbewassing, binnenglasbewassing of glasbewassing voor VvE’s, wij hebben de expertise en ervaring om uw ramen perfect schoon te maken. 
Voor de moeilijk bereikbare en hoge ramen maken wij gebruik van telescoopbewassing, een efficiënte en veilige methode om glasbewassing uit te voeren. Bovendien zetten wij ons in voor het milieu door milieuvriendelijke glasbewassing te leveren. We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en -technieken om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. 
ASKO glasbewassing biedt zijn diensten aan diverse sectoren, waaronder glazenwassen voor bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen. Wij zorgen voor een glasbewassing met oog voor detail, zodat uw ramen en kozijnen er altijd perfect uitzien. 

Vraag nu uw glasbewassing offerte aan

Vraag nu een glasbewassing offerte aan en ontdek de voordelen van het inschakelen van ASKO glasbewassing als uw betrouwbare glazenwasser in Amsterdam en Noord-Holland. Wij zorgen voor een heldere en frisse uitstraling van uw pand en dragen bij aan een prettige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers. 
Kies voor ASKO en ervaar het verschil van een professionele en betrouwbare glazenwasser. Met onze diensten bent u verzekerd van schone en glanzende ramen, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business. 
“Focussen op waar we goed in zijn en klanten kiezen die bij ons passen. Dan klopt de basis, (…) dan voelt het goed…”

Marcel Bellis
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top