WE DO

Glasbewassing

glasbewassing

Wilt u uw glasbewassing regelmatig laten uitvoeren? We zorgen voor professionele glasbewassing, eenmalig of periodiek. Wilt u de ramen regelmatig laten wassen of er voor de oplevering voor zorgen dat alles er spik-en-span uitziet? Wij werken met professionele middelen en materialen die voldoen aan actuele veiligheidsvereisten, zodat u kunt rekenen op vakkundige glasbewassing.

Glasbewassing voor kantoren en appartementencomplexen

We verzorgen glasbewassing voor kantoren, appartementencomplexen, ziekenhuizen, showrooms en winkels. Wilt u de ramen van uw winkel laten wassen in Amsterdam of Zwaag? We werken vanuit onze twee vestigingen door heel Noord-Holland en in de rest van Nederland. Uiteraard zorgen we voor streeploos schone ruiten, waarbij we het lekwater netjes opvangen of weer voor u verwijderen. Het resultaat van onze professionele glasbewassing? Stralend schone ramen zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Glazenwasser volgens strikte veiligheidseisen

Wij zijn in het bezit van een VCA-certificatie. Glasbewassing voeren we uit volgens strikte veiligheidseisen, afgestemd op de specifieke situatie. Hebben we daar een ladder, hoogwerker, gondel of een telescopisch systeem bij nodig? Wij zorgen voor de professionele uitrusting van een glazenwasser. We zorgen er vanuit onze vestigingen in Zwaag en Amsterdam voor dat we de glasbewassing professioneel en netjes voor u uitvoeren. Bij telescoopbewassing maken wij daarvoor standaard gebruik van osmosewater.

Wilt u ons inschakelen voor glasbewassing of bent u benieuwd naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.