WE DO

Gordijn- en lamelreiniging

Gordijn en lamelreiniging

Gordijn- en lamelreiniging

Speciaal voor onze klanten bieden wij gordijn- en lamellenreiniging aan. We kunnen u van dienst zijn op onze vestigingen in Zwaag en Amsterdam, net als bij u voor de deur met onze mobiele unit. We kunnen alle soorten vitrage en overgordijnen wassen en stomen. Daarnaast kunnen we diverse raambekledingen zoals verticale lamellen en horizontale jaloezieën (Luxaflex) reinigen. We verzorgen de gordijn- en lamelreiniging op basis van ultrasone geluidstrillingen en een neutrale reinigingsvloeistof.

Nabehandeling na gordijnreiniging

Tijdens de gordijn- en lamelreiniging op basis van ultrasoon geluid laat het vuil los van de jaloezie of lamel, zodat we deze grondig kunnen reinigen. We verzorgen bovendien een nabehandeling van gordijnen en lamellen, met een stof- en vuilafstotende vloeistof. Dit helpt de gordijnen of andere raamdecoratie na de gordijn- en lamelreiniging in Amsterdam, Zwaag of de rest van Nederland langer schoon te houden.

Gordijn- en lamelreiniging bij ons of op locatie

Wilt u de gordijn- en lamelreiniging bij ons in Zwaag of Amsterdam laten uitvoeren, bij ons in de vaste wasserij? We kunnen u als alternatief van dienst zijn met een mobiele unit voor de deur. We komen de gordijnen en lamellen graag bij u ophalen en ze weer langs brengen of zorgen er voor de deur voor dat u daar niet langer zonder hoeft. We kunnen tevens armaturen of roosters van TL-verlichting reinigen op basis van onze unieke methode.

Interesse in onze gordijn- en lamelreiniging in Zwaag en Amsterdam of de rest van Nederland? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.