WE DO

Sanitairproducten

Sanitairproducten

Sanitairproducten

Sanitair bestellen voor uw toilet? We kunnen u ondersteunen bij het bestellen van diverse sanitairproducten. Handige apparaten plaatsen ter vervanging van de reguliere handdoek? Er zijn sanitairproducten in een beschikbaar, net als in staal in kleur of hoogwaardig RVS. We kunnen u uitstekend adviseren over het ideale sanitair in uw toiletruimte.

Design sanitair

Wenst u gebruik te maken van design sanitair in de toiletruimte, bijvoorbeeld in lijn met de rest van de vormgeving van uw interieur? U heeft de keuze uit verschillende merken en methoden voor handdroging, op basis van papier, linnen of warme lucht. We kunnen u daar vanuit onze locaties in Zwaag en Amsterdam uitstekend over adviseren. Wilt u het toiletpapier laten aan- of bijvullen? We verzorgen tevens leveringen van handdoeken, zeep, luchtverfrissers en aanverwante producten.

Partner van diverse sanitair merken

AKSO is uw partner in diverse sanitair merken, we kunnen u helpen uw toiletruimte in te richten met design sanitair of een voordelige en praktische oplossing. We zijn partner van Initial, CWS, Quality Services en diverse andere professionele aanbieders, maar kunnen ook onze eigen producten aan u leveren.

Sanitairproducten bestellen voor in de toiletruimte? We zijn u vanuit Zwaag en Amsterdam graag van dienst in Noord-Holland en de rest van Nederland. Neem contact op voor meer informatie.