WE DO

Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaak van uw kantoor, appartementencomplex of bedrijfspand in Noord-Holland? We beschikken over drie vestigingen in Amsterdam en Zwaag. Ook bedienen we diverse klanten in de rest van Nederland. U bent bij ons aan het juiste adres voor schoonmaak en schoonmaakonderhoud van kantoren, appartementencomplexen, en/of al uw andere (bedrijfs)ruimten. Altijd op basis van een professionele werkwijze.

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Zwaag verzorgen wij dagelijks de schoonmaak van bijna 500 objecten. Wilt u de dagelijkse schoonmaak in de regio’s Amsterdam of Zwaag professioneel laten verzorgen? Net als in de rest van Nederland verzorgen we de schoonmaak op kantoren, in kinderdagverblijven, appartementencomplexen en zorginstellingen. We verzorgen de schoonmaak op locatie altijd in samenwerking met onze klanten. We stellen een helder schoonmaakschema op, aan de hand waarvan we de schoonmaak in uw kantoor, school, appartementencomplex of zorginstelling uitvoeren. Wij geven uiteraard een goed advies maar luisteren vooral naar wat uw wensen zijn en zullen daarop acteren.

Opleveringsschoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat een opleveringsschoonmaak voor u kan uitvoeren? Ook daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn. We komen eenmalig bij u langs voor een grondige schoonmaak, desgewenst kunnen we u vervolgens van dienst zijn met periodieke schoonmaak.

Meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken voor schoonmaak van uw kantoor, tandartspraktijk , appartementencomplex of zorginstelling in Noord-Holland of de rest van Nederland? Neem contact met ons op.