WE DO

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging laten uitvoeren? Tapijtreiniging in kantoren, appartementencomplexen en andere ruimten. We kunnen uw tapijtvloer op verschillende manieren reinigen. Heeft u last van hardnekkige vlekken in het tapijt en wilt u daar op professionele wijze wat aan laten doen? We stemmen de reinigingsmethode voor het tapijt af op het type vlek of vervuiling, zodat we u daar optimaal mee van dienst kunnen zijn.

Natte of droge tapijtreiniging

We kunnen u van dienst zijn met zowel de natte als de droge tapijtreiniging, afhankelijk van het type vervuiling. We werken vanuit onze vestigingen in Zwaag en Amsterdam door heel Noord-Holland en de rest van Nederland, we nemen alles voor de tapijtreiniging in onze bus mee. We gebruiken droge of natte tapijtreiniging om uw tapijt grondig te reinigen, waarbij we voorkomen dat er beschadigingen optreden of de vloer hierna sneller vervuild zal raken.

Tapijtreiniging en vuilafstotend maken

Wilt u een tapijtreiniging van uw tapijt laten uitvoeren en die meteen vuilafstotend laten maken? U kunt de vuilinloop beperken door een schoonloopmat te plaatsen, dankzij de vuilafstotende werking hoeft u het tapijt minder vaak te laten reinigen. We kunnen de schoonloopmatten bij u plaatsen op basis van huur of koop, we komen ze tevens graag bij u reinigen of wisselen.

Tapijtreiniging laten uitvoeren vanuit Amsterdam of Zwaag, beschikbaar in heel Nederland? Neem voor tapijtreiniging in uw kantoor, appartementencomplex of elders contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.