WE DO

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een schone vloer is het visitekaartje voor uw bezoekers en uw eigen personeel, en dankzij ons vloeronderhoud heeft u daar zelf geen omkijken naar. Heeft u veel mensen over de vloer wordt uw vloer intensief gebruikt?? Extra zorg voor de vloer is dan noodzakelijk ,en kunnen binnen ons vloeronderhoud zorgen voor een specialistische reiniging. We werken vanuit twee vestigingen in Zwaag en Amsterdam. We verzorgen vloeronderhoud in heel Noord-Holland en de rest van Nederland.

Eenmalig of periodiek vloeronderhoud

Wilt u eenmalig vloeronderhoud laten uitvoeren om de vloer te herstellen? Zoekt u naar een specialist die een onderhoudsplan voor de vloer kan opstellen? We kunnen bijvoorbeeld een linoleumvloer binnen een vloeronderhoudsplan bijvoorbeeld 2x per jaar komen reinigen en polymeren. U kunt op die manier rekenen op een hoogwaardige vloer met een frisse uitstraling, die bovendien een optimaal duurzaam karakter behoudt.

Diverse werkzaamheden aan de vloer

We kunnen u binnen het vloeronderhoud vanuit Zwaag en Amsterdam op verschillende manieren van dienst zijn:

Bijvoorbeeld:

  • Marmoleum- en linoleumvloeren strippen en conserveren
  • Kunststof- of andere harde vloeren schrobben en zuigen
  • Gepolymeerde vloeren sprayen en poetsen
  • Marmer vloeren kristalliseren
  • Stenen vloeren vrijmaken van cementsluier

Wilt u een afspraak maken voor vloeronderhoud vanuit Zwaag en Amsterdam in Noord-Holland of de rest van Nederland? Neem voor vloeronderhoud in kantoren, appartementencomplexen of een andere ruimte contact met ons op.