Joyce Hardy aangesteld als Operationeel Manager bij ASKO!

VANDAAG kondigen we met groot enthousiasme de aanstelling van Joyce Hardy aan als onze nieuwe Operationeel Manager, ingaande in september. De handtekening is gezet en de inkt is nog nat – een symbolisch teken van onze toewijding aan continue groei en verbetering.

Met meer dan 14 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, opgedaan bij een toonaangevende organisatie in het hogere segment, brengt Joyce een schat aan expertise en inzicht in ons bedrijf. Haar toewijding, kennis en vaardigheden maken haar een perfecte aanvulling op ons bestaande team.

Als Operationeel Manager zal Joyce de eindverantwoordelijkheid dragen voor de uitvoerende tak van ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat haar strategisch inzicht en sterke leiderschapskwaliteiten een meerwaarde zullen zijn voor onze klanten en ons team. Haar benoeming is een belangrijke stap in onze missie om de beste schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

“Wij zijn verheugd om Joyce Hardy welkom te heten bij ASKO,” zegt directeur Ricardo Salet. “Haar bewezen staat van dienst in de schoonmaakbranche, gecombineerd met haar leiderschapsvaardigheden, maken haar de ideale persoon om ons operationeel team te leiden. Wij kijken uit naar de samenwerking en de waardevolle bijdragen die zij ongetwijfeld zal leveren aan ons bedrijf en onze klanten.”

ASKO heet Joyce van harte welkom aan boord !