Kantoren facilitaire diensten

Professionele facilitaire diensten voor kantoren in Amsterdam en Noord-Holland

Op zoek naar een betrouwbaar kantoor schoonmaakbedrijf in Amsterdam en Noord-Holland? ASKO facilitaire diensten is uw professionele partner voor zakelijke schoonmaakdiensten en onderhoud van bedrijfsruimtes. Wij bieden een breed scala aan facilitaire oplossingen op maat, gericht op het creëren van een schone en gezonde werkomgeving voor uw werknemers en klanten. 

Duurzame en op maat gemaakte schoonmaakoplossingen voor uw kantoor

Onze schoonmaakdiensten voor bedrijven omvatten dagelijkse kantoorschoonmaak, periodieke kantoor schoonmaak en flexibele kantoorschoonmaak in Amsterdam en Noord-Holland. Wij werken volgens een schoonmaakrooster voor bedrijven en adviseren u in het optimale werkprogramma voor de schoonmaak van uw kantoor. 
We hanteren een milieuvriendelijke aanpak om een duurzame en efficiënte kantoorschoonmaak te garanderen. Onze duurzame facilitaire oplossingen zijn ontworpen om de milieu-impact te minimaliseren en bij te dragen aan een groenere toekomst voor uw kantoor.  

Toewijding aan topkwaliteit

Bij ASKO begrijpen we dat elk kantoor unieke behoeften heeft, daarom bieden wij kantoor schoonmaakservice op maat en onderhoud van kantoorruimtes. Ons team van professionele kantoor schoonmakers zorgt voor een kwalitatieve kantoorschoonmaakservice met oog voor detail. Ons gebouwbeheer zorgt voor een naadloze integratie van onze diensten binnen uw kantoorpand, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. 
Vraag vandaag nog een offerte ASKO facilitaire diensten aan voor uw kantoor en ontdek de voordelen van het werken met ASKO als uw betrouwbare partner in professionele facilitaire dienstverlening voor kantoren. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit en service op het gebied van kantoor schoonmaak en onderhoud in Amsterdam en heel Noord-Holland. Kies voor de facilitaire diensten van ASKO en ervaar het verschil van een betrouwbare en gespecialiseerde dienstverlener voor de kantorenbranche. 

“Met meer dan 100 jaar ervaring en facilitaire kennis op nationaal en internationaal niveau hebben wij altijd een oplossing voor onze klanten”

Sander Epping
Directie ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top