Kantoren gevelreiniging

Geef uw bedrijfspand een frisse uitstraling met ASKO gevelreiniging

Een representatief en goed onderhouden kantoorpand is essentieel voor elk bedrijf. ASKO Gevelreiniging biedt professionele gevelreiniging voor bedrijven in Amsterdam en Noord-Holland. Ons ervaren gevelreinigingsbedrijf is gespecialiseerd in zakelijke gevelreiniging en zorgt ervoor dat uw kantoorruimte er altijd perfect uitziet. 

Compleet onderhoud

Onze gevelreiniging voor bedrijven omvat onder andere hogedruk gevelreiniging, graffiti verwijdering, algen en mossen verwijderen, gevel impregneren, en gevelrenovatie en reiniging. Wij bieden flexibele en milieuvriendelijke gevelreiniging op maat, zodat uw kantoor altijd representatief blijft voor uw klanten en medewerkers. 
Naast gevelreiniging bieden wij ook kantoor schoonmaakdiensten en facilitaire diensten aan, zoals dagelijkse kantoorschoonmaak, periodieke kantoor schoonmaak, kantoorreiniging en desinfectie, en onderhoud van kantoorruimtes. Onze professionele kantoor schoonmakers zorgen voor een hygiënische en aangename werkomgeving. 

Transformeer uw kantooruitstraling met ASKO

ASKO Gevelreiniging is een full-service kantoor schoonmaakbedrijf in Amsterdam en Noord-Holland, gespecialiseerd in kantooronderhoud en gevelreiniging. Wij leveren kwalitatieve kantoorschoonmaakservice en duurzame kantoorschoonmaakdiensten met oog voor detail. 
Vraag vandaag nog een vrijblijvende gevelreiniging offerte aan voor uw kantoorpand en ontdek waarom ASKO Gevelreiniging de eerste keuze is voor bedrijven in Amsterdam en Noord-Holland. Laat ons uw kantoorruimte voorzien van de beste gevelreiniging en verzorging, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. 

“Persoonlijk contact en kwaliteit zijn en blijven belangrijk. (…) Doen wat je belooft. Dat doen we al 52 jaar en dat blijven we doen.”

Harry Neuteboom
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top