Kantoren glasbewassing

Kristalheldere uitstraling: Professionele zakelijke glasbewassing voor uw kantoor

Een schoon en goed onderhouden kantoor draagt bij aan een professionele uitstraling en een prettige werkomgeving. ASKO is uw partner voor glasbewassing en glasreiniging van kantoorruimtes en bedrijfsruimtes in Amsterdam en Noord-Holland. Met onze ervaren glazenwassers zorgen wij voor een streeploze glasbewassing, zowel voor de binnen- als buitenglasbewassing van uw kantoor. 

Uw totale schoonmaakpartner voor kantoren

Onze zakelijke glasbewassing is geschikt voor bedrijven en kantoren van elke omvang. Wij bieden glasbewassing op maat en periodieke glasbewassing, zodat uw kantoorruimte altijd perfect schoon en verzorgd is. Onze glazenwassers maken gebruik van telescoopbewassing om hoge ramen en moeilijk bereikbare plaatsen veilig en efficiënt te reinigen. Daarnaast zetten wij ons in voor milieuvriendelijke glasbewassing, door gebruik te maken van duurzame reinigingsmiddelen en -methoden. 
Naast glasbewassing biedt ASKO ook een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten voor de kantorenbranche. Denk hierbij aan dagelijkse kantoorschoonmaak, kantoorreiniging en desinfectie, en milieuvriendelijke kantoorschoonmaak. Wij zorgen voor een totaaloplossing voor al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. 

Een heldere uitstraling start hier

Vraag vandaag nog een glasbewassing offerte aan en ontdek de voordelen van het inschakelen van ASKO glasbewassing voor uw kantoor in Amsterdam en Noord-Holland. Wij zorgen voor een heldere en frisse uitstraling van uw kantoorruimte, zodat u en uw medewerkers in een prettige en hygiënische omgeving kunnen werken. 
Kies voor ASKO en profiteer van een professionele en betrouwbare glazenwasser voor de kantorenbranche. Met onze diensten bent u verzekerd van schone en glanzende ramen, zodat u zich volledig kunt richten op uw werkzaamheden en het succes van uw bedrijf. 
“Focussen op waar we goed in zijn en klanten kiezen die bij ons passen. Dan klopt de basis, (…) dan voelt het goed…”

Marcel Bellis
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top