Kantoren vloeronderhoud

Zakelijk vloeronderhoud op zijn best: een representatieve werkomgeving met ASKO

Een schone en goed onderhouden werkomgeving is essentieel voor een productieve en prettige werksfeer. Met onze ASKO zakelijke vloeronderhoud service bieden we professionele vloeronderhoud voor kantoren in Noord-Holland. Als ervaren vloeronderhoud specialist zorgen wij ervoor dat uw kantoorruimte er altijd representatief en uitnodigend uitziet voor medewerkers en bezoekers. 

Uw partner in professioneel vloeronderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in vloerreiniging en onderhoud voor kantoorpanden, met diensten zoals tapijtreiniging en onderhoud, linoleum vloeronderhoud, marmeren vloeronderhoud, houten vloeronderhoud en PVC vloeronderhoud. Ons team van vakkundige professionals zorgt voor een uitstekende service en resultaten die aan uw verwachtingen voldoen. 
ASKO is een milieuvriendelijk bedrijf, gericht op duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke producten en methoden. Hiermee waarborgen we niet alleen de gezondheid van uw werknemers, maar dragen we ook bij aan een beter milieu. 
Wij bieden flexibele en periodieke vloeronderhoudsplannen, zodat u altijd kunt rekenen op een schone en veilige werkomgeving. Onze maatwerkoplossingen houden rekening met de specifieke behoeften van uw kantoorruimte en worden op basis van uw wensen samengesteld. 
Naast het bieden van vloeronderhoud en -reiniging, richten wij ons ook op de algehele hygiëne en onderhoud van uw kantoorruimte. Dit omvat desinfectie, ramenwassen en facilitaire diensten om u een full-service ervaring te bieden. 

Transformeer uw kantoor met ASKO’s vloeronderhoud

Kies voor ASKO als uw betrouwbare partner voor kantoor vloeronderhoud in Noord-Holland. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar de voordelen van samenwerken met een professioneel en klantgericht bedrijf. 
Ontdek hoe ASKO’s vloeronderhoud service kan bijdragen aan een schone, veilige en inspirerende werkomgeving in uw kantoor. 

“Wanneer een klant dan echt tevreden is dan geeft dat wel een kick, ja!”

Jesse Tiersma
Medewerker specialistische reiniging bij ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top