About

Milieu

Milieu

milieu

 

Milieuvriendelijk kantoor

Eind van 2016 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Amsterdam-Sloterdijk. Dit nieuwe kantoor is milieuvriendelijk verbouwd. Er is gebruik gemaakt van hennepplaten i.p.v. hout, LED verlichting, milieuvriendelijke verf, uitmuntende isolering en het pand is deels zelfvoorzienend in stroom d.m.v. zonnepanelen op het dak.

Microvezeltechnieken

ASKO Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten probeert het milieu zo min mogelijk te belasten door te werken met microvezeltechnieken. Het werken met microvezel bespaart water en minimaliseert het gebruik van schoonmaakmiddelen.

Eco label

ASKO Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten maakt gebruikt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Al onze reguliere schoonmaakmiddelen zijn voorzien van een Europees ECO label.

Dagschoonmaak

Ondanks dat wij op verzoek van onze klanten nog veel ’s avonds schoonmaken, zijn wij een voorstander voor het schoonmaken overdag. Dit bespaart het gebruik van verlichting en warmte. Zeker in de wintermaanden.

Transport

Transport van schoonmaakmiddelen belast het milieu. Daarom zullen wij er voor zorgen dat de voorraad schoonmaakmiddelen bij u zodanig is uitgebalanceerd, dat er zo min mogelijk naar uw bedrijf gereden hoeft te worden voor aanvulling.

Digitaal

Onze correspondentie en facturatie gebeurt nagenoeg digitaal. Dit bespaart veel papiergebruik en dus ook bomenkap.