Ook in de vakanties kunt u rekenen op goede schoonmaak

Schoonmaakwerkzaamheden zijn er altijd, ook tijdens de vakantie. Het voordeel van een schoonmaakcontract is dat wij periodiek komen schoonmaken, dus ook tijdens de vakantie.

Ook in de vakanties kunt u rekenen op goede schoonmaak

Schoonmaakwerkzaamheden zijn er altijd, ook tijdens de vakantie. Het voordeel van een schoonmaakcontract is dat wij periodiek komen schoonmaken, dus ook tijdens de vakantie. Zo kunnen wij uw kantoor of bedrijfsgebouw uitgebreid schoonmaken op plaatsen waar wij anders, vanwege de aanwezigheid van werknemers, niet aan toe komen.

ASKO werkt niet met uitzendbureaus of onbekende invalkrachten. Daarom kunt uw altijd rekenen op een vertrouwde ASKO medewerker. Omdat ASKO veel betrouwbare vaste medewerkers in dienst heeft, is goede schoonmaak ook in de vakantieperiode gegarandeerd.

Sommige schoonmaakwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld een uitgebreide vloerschoonmaak of tapijtreiniging, kunnen wij vaak enkel uitvoeren wanneer uw kantoor of bedrijfsgebouw gesloten is. Dan zijn er geen werknemers aanwezig en storen wij hen niet met onze schoonmaakwerkzaamheden. De vakantietijd is dan een uitstekende optie. Vaak zijn er dan veel minder werknemers aanwezig of bent u zelfs gesloten wanneer de bouwvak begint.

Onze schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren en bedrijfsgebouwen, maar ook appartementencomplexen en zorginstellingen, worden door onze klanten uitstekend beoordeeld. Wij maken schoon door heel Noord-Holland, maar ook in de rest van Nederland kunnen wij een goede betrouwbare schoonmaak voor u verzorgen. Wij coördineren dit vanuit onze kantoren in Zwaag(Hoorn) en Amsterdam.

Meer weten over deze werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw organisatie? Maak gebruik van ons contactformulier of bel ons op:

Vestiging ASKO Schoonmaak Amsterdam: 020 676 47 92
Vestiging ASKO Schoonmaak Zwaag (Hoorn): 0229 234 188