Nieuws

VVE Schoonmaak

Een appartementencomplex is voor VVE’s vaak lastig schoon te houden. Trappenhuizen, liften en andere openbare ruimtes vervuilen snel door de inloop van vuil en stof. Om VVE’s te ontzorgen biedt ASKO een breed pakket aan schoonmaakdiensten speciaal gericht op het schoonmaken en onderhouden van appartementencomplexen.

De zekerheid van een goede schoonmaak

ASKO biedt u de garantie op een goede schoonmaak van uw appartementencomplex. Als VVE wilt u zekerheid over de schoonmaak en wilt u hier geen omkijken naar hebben. Door onze strakke planning garanderen wij dat de wekelijkse schoonmaak van uw appartementencomplex op vaste dagen plaatsvindt. Daarnaast wordt uw appartementencomplex in principe altijd schoongemaakt door dezelfde medewerker. Zo bent u verzekerd van een constante kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden.

Breed pakket schoonmaakdiensten

Ons pakket schoonmaakdiensten voor VVE’s en appartementencomplexen is breed. Zo dragen wij niet enkel zorg voor de schoonmaak van trappenhuizen, liften en andere openbare ruimtes, maar naast deze werkzaamheden dragen wij, indien gewenst, namelijk ook zorg voor het schoonmaken van daken, gevelreiniging, dakgootreiniging en het schoonmaken uw bewoners- en separatieglas.
Voor het schoonmaken van uw appartementencomplex kunt u als VVE bij ons terecht voor onderstaande werkzaamheden:
Scroll to Top