Voedselproductie facilitaire diensten

Uw partner in hygiënische schoonmaak voor de voedselindustrie in Noord-Holland

Bent u op zoek naar professionele schoonmaakdiensten voor uw bedrijf in de voedselverwerkende industrie in Noord-Holland? ASKO is dé specialist in het leveren van hygiënische en HACCP-conforme schoonmaakoplossingen voor de voedselproductie en voedselverwerkingsfaciliteiten. Wij zorgen voor een veilige en schone werkomgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. 

Complexe schoonmaak en facilitaire diensten voor de voedselverwerkende sector

Onze schoonmaakdiensten voor de voedselverwerkende industrie omvatten reiniging van voedselproductiefaciliteiten, industriële keukenschoonmaak en desinfectie diensten. We maken gebruik van voedselveilige schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijke technieken om een grondige en duurzame reiniging te garanderen. Onze specialistische schoonmaak voedingsindustrie voldoet aan de HACCP-richtlijnen en biedt maatwerk oplossingen voor voedselverwerkingslocaties. 
Naast de reguliere schoonmaakdiensten biedt ASKO facilitaire diensten voor bedrijven in de voedselverwerkende sector, zoals afvalbeheer, groenonderhoud en bijvoorbeeld ongediertebestrijding en –preventie (pest control). Onze facilitaire oplossingen op maat zijn ontworpen om uw bedrijf efficiënt en effectief te ondersteunen. Wij werken met de beste partners en treden op als single point of contact. 
Bij ASKO begrijpen we dat hygiëne van cruciaal belang is in de voedselverwerkende industrie. Daarom bieden wij schoonmaak na ongedierte in voedselproductie, zoals het verwijderen van muizensporen, keutels en buiksmeer van muizen. Onze ervaren schoonmakers staan klaar om uw bedrijf te helpen voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. 

Ontdek de specialistische aanpak van ASKO

Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze facilitaire diensten en ontdek de voordelen van het werken met ASKO als uw betrouwbare partner in voedselverwerkende industrie schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit en service op het gebied van voedselproductie schoonmaak en onderhoud in Amsterdam en Noord-Holland. Kies voor de facilitaire diensten ASKO en ervaar het verschil van een gespecialiseerde dienstverlener voor de voedselverwerkende industrie. 

“Met meer dan 100 jaar ervaring en facilitaire kennis op nationaal en internationaal niveau hebben wij altijd een oplossing voor onze klanten”

Sander Epping
Directie ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top