Voedselproductie glasbewassing

Kristalheldere hygiëne: Professionele glasreiniging voor de voedselverwerkende industrie

In de voedselverwerkende industrie is hygiëne van het grootste belang. ASKO glasbewassing biedt professionele en betrouwbare glasbewassingsdiensten voor bedrijven in de voedselverwerkende sector in Amsterdam en Noord-Holland. Met onze ervaren glazenwassers zorgen wij voor een streeploze en hygiënische glasbewassing, zowel voor de binnen- als buitenglasbewassing van uw voedselverwerkingsfaciliteit. 

Glasbewassing en integrale schoonmaakoplossingen

Wij begrijpen de specifieke eisen van de voedselverwerkende industrie en zorgen voor een glasbewassing op maat, in lijn met de HACCP-richtlijnen. Onze glazenwassers zijn getraind in het veilig en effectief reinigen van ramen en glazen oppervlakken in voedselproductiefaciliteiten. Daarnaast zetten wij ons in voor milieuvriendelijke glasbewassing, door gebruik te maken van voedselveilige schoonmaakmiddelen en -methoden. 
Naast glasbewassing biedt ASKO ook een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten voor de voedselverwerkende industrie. Denk hierbij aan industriële keukenschoonmaak, voedselproductie desinfectie diensten, en schoonmaak voor voedselverwerking apparatuur. Wij zorgen voor een totaaloplossing voor al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, conform HACCP-richtlijnen en met oog voor detail. 

Kies voor heldere kwaliteit

Vraag vandaag nog een glasbewassing offerte aan en ontdek de voordelen van het inschakelen van ASKO glasbewassing voor uw voedselverwerkingsbedrijf in Amsterdam en Noord-Holland. Wij zorgen voor een heldere en frisse uitstraling van uw voedselverwerkingsfaciliteit, zodat u en uw medewerkers in een hygiënische omgeving kunnen werken. 
Kies voor ASKO glasbewassing en profiteer van een professionele en betrouwbare glazenwasser voor de voedselverwerkende industrie. Met onze diensten bent u verzekerd van schone en glanzende ramen, zodat u zich volledig kunt richten op uw voedselproductie en het succes van uw bedrijf. 
“Focussen op waar we goed in zijn en klanten kiezen die bij ons passen. Dan klopt de basis, (…) dan voelt het goed…”

Marcel Bellis
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top