Voedselproductie sanitaire dienstverlening

Optimale hygiëne in de voedselindustrie: ASKO’s deskundige sanitaire dienstverlening

ASKO biedt al vele jaren professionele sanitaire dienstverlening aan de voedselverwerkende industrie in Amsterdam en de rest van Noord-Holland. Wij begrijpen dat hygiëne van het grootste belang is in deze sector. Daarom zorgen wij met onze grondige en duurzame sanitaire reiniging service ervoor dat uw sanitaire voorzieningen aan alle eisen voldoen. 

Van grondige reiniging tot duurzame voorzieningen

Het is cruciaal voor voedselverwerkende bedrijven om te voldoen aan de strenge HACCP-normen. Daarom hebben we onze schoonmaakdiensten specifiek aangepast om aan deze eisen te voldoen. Onze getrainde professionals zorgen ervoor dat uw sanitair voldoet aan de hoogste hygiënenormen. Wij bieden alles-in-een sanitair onderhoud, inclusief volledige toilet diensten en producten, en professioneel toilet schoonmaak.  
Bovendien zijn wij gespecialiseerd in specialistische reiniging na ongedierte problemen in een voedselproductie omgeving. We hebben ervaring in het verwijderen van muizensporen, schoonmaken van ongediertesporen en het verwijderen van uitwerpselen zoals keutels en guano. Onze teams zijn getraind om alle sporen van ongedierte grondig te verwijderen en zorgen voor een diepe schoonmaak om toekomstige infestaties te voorkomen. 
Naast onze hygiëne diensten, zijn we ook een betrouwbare leverancier van sanitaire producten in Amsterdam en omgeving. Of u nu op zoek bent naar toiletpapier, handzeep of andere toiletartikelen, wij kunnen u voorzien van de producten die u nodig heeft om uw sanitaire voorzieningen goed bevoorraad te houden. 
Bij ASKO streven we ernaar om niet alleen de hygiëne op het hoogste niveau te houden, maar ook om duurzame sanitaire diensten te bieden. We gebruiken milieuvriendelijke sanitaire reiniging en voedselveilige schoonmaakmiddelen, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om de impact op het milieu te beperken. 

Zorgeloos sanitair met ASKO

Ons doel is om u een totale ontzorging van uw sanitaire voorzieningen te bieden. Daarom bieden we ook uitgebreide sanitaire services zoals het onderhoud van sanitair, toiletonderhoud service en de levering van sanitaire producten. Met onze complete sanitaire oplossingen kunt u zich volledig concentreren op uw kerntaken in de voedselverwerkende industrie. 
Of u nu behoefte heeft aan HACCP schoonmaakdiensten, sanitaire diensten voor de voedselverwerkende industrie of hulp nodig heeft bij het verwijderen van muizensporen en/of andere plaagdiersporen, ASKO is uw betrouwbare partner. Wij zorgen voor een zorgeloos beheer van uw sanitaire voorzieningen, zodat u kunt zorgen voor de productie van veilig en hygiënisch voedsel. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen. 

“De medewerkers van ASKO zijn onderdeel van onze familie.”

Roel Eleveld
Nationale Postcode Loterij

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top