Voedselproductie schoonmaak

Professionele hygiëneoplossingen voor de voedselverwerkende industrie

In de voedselverwerkende industrie is hygiëne van het grootste belang. Met onze ASKO schoonmaakservice bieden we professionele en betrouwbare schoonmaakdiensten voor voedselverwerkende bedrijven in Amsterdam en omgeving. Met onze ervaring en conform HACCP-richtlijnen, zorgen wij voor een veilige en hygiënische werkomgeving voor uw medewerkers en producten. 

Uitgebreide schoonmaakdiensten voor optimale voedselveiligheid

Onze diensten variëren van dagelijkse schoonmaak tot periodieke dieptereiniging en onderhoud van voedselverwerkingsfaciliteiten. Wij gebruiken voedselveilige schoonmaakmiddelen en efficiënte schoonmaakmethoden om een grondige reiniging van uw productieomgeving te garanderen. Ons aanbod omvat onder andere industriële keukenschoonmaak, sanitaire diensten, reiniging van voedselverwerkingsapparatuur en desinfectie diensten. 
ASKO biedt maatwerk schoonmaakoplossingen voor de voedselverwerkende sector, afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van uw bedrijf. Of u nu een voedselfabriek, een voedselverwerkingslocatie of een voedselproductiefaciliteit beheert, ons ervaren team staat voor u klaar om een hoogwaardige en resultaatgerichte dienstverlening te leveren. 
Daarnaast bieden wij ook schoonmaakdiensten na ongedierte in de voedselproductie, zoals het verwijderen van muizensporen, keutels en buiksmeer, om mogelijke risico’s voor de voedselveiligheid te minimaliseren. 

Zet de stap naar optimale voedselhygiëne

Met onze ASKO schoonmaakservice kunt u rekenen op milieuvriendelijke en hygiënische schoonmaakoplossingen voor de voedselverwerkende industrie in Amsterdam en omstreken. Onze diensten zijn erop gericht om de voedselveiligheid en kwaliteit te waarborgen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. 
Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze schoonmaakdiensten in de voedselverwerkende industrie en ontdek wat ASKO voor uw bedrijf kan betekenen. Wij staan garant voor een betrouwbare en conform HACCP-richtlijnen dienstverlening, zodat u kunt vertrouwen op een schone en veilige productieomgeving. Kies voor ASKO’s schoonmaakservice en ervaar de voordelen van een professionele schoonmaakpartner voor de voedselverwerkende sector. 
“Bij ASKO zorgen we niet alleen voor een schoon gebouw, maar creëren we ook een frisse en gezonde werkomgeving waarin iedereen kan floreren.”

Harry Neuteboom
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top