Voedselproductie vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud voor de voedselverwerkende industrie

Een hygiënische werkomgeving is cruciaal in de voedselverwerkende industrie. ASKO’s Vloeronderhoud service biedt professionele vloerzorg en reiniging voor voedselverwerkende bedrijven in Noord-Holland, met strikte naleving van de HACCP-richtlijnen en het gebruik van voedselveilige schoonmaakmiddelen. 

Diepgaande reiniging en onderhoud voor optimale voedselveiligheid

Onze diensten in de voedselverwerkende industrie omvatten het reinigen en onderhouden van vloeren, het schoonmaken van voedselverwerkingsapparatuur en het desinfecteren van voedselproductiefaciliteiten. Ons ervaren team zorgt voor een veilige en schone werkomgeving, met aandacht voor detail en conformiteit met de geldende voedselveiligheidsnormen. 
Wij begrijpen dat elk bedrijf in de voedselverwerkende sector unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerk schoonmaakoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijf. Onze flexibele en periodieke vloeronderhoudsplannen garanderen een schone en hygiënische werkomgeving, afgestemd op uw schema en wensen. 
ASKO streeft naar milieuvriendelijkheid door het gebruik van duurzame en ecologisch verantwoorde producten en methoden. Wij zorgen niet alleen voor de hygiëne en veiligheid van uw voedselverwerkingsfaciliteiten, maar dragen ook bij aan een beter milieu. 
In geval van ongedierteproblemen bieden wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten om alle sporen van ongedierte, zoals muizensporen, keutels en buiksmeer, effectief te verwijderen en uw voedselverwerkingsfaciliteit weer veilig en hygiënisch te maken. 

Zet de stap naar een schonere productieomgeving

Kies voor ASKO als uw betrouwbare partner in vloeronderhoud en reiniging voor de voedselverwerkende industrie in Noord-Holland. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de voordelen van samenwerken met een professioneel en klantgericht bedrijf. 
Investeer in de hygiëne en veiligheid van uw voedselverwerkingsfaciliteiten met de specialistische schoonmaakdiensten van ASKO Vloeronderhoud. 

“Wanneer een klant dan echt tevreden is dan geeft dat wel een kick, ja!”

Jesse Tiersma
Medewerker specialistische reiniging bij ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top