Voedselproductie industrie

Maatwerk schoonmaakdiensten voor de voedselproductie industrie

De voedselverwerkende industrie stelt hoge eisen aan hygiëne en veiligheid. ASKO levert gespecialiseerde schoonmaakdiensten die voldoen aan de strenge normen en richtlijnen van deze sector. Ontdek hoe we onze diensten aanpassen aan de specifieke behoeften van voedselverwerkende bedrijven, en hoe we zorgen voor een schone en veilige productieomgeving die de kwaliteit en veiligheid van uw voedselproducten waarborgt.

Schoonmaak

Gericht op de unieke behoeften van de voedselproductie, leveren wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten die voldoen aan de strengste hygiënestandaarden.

Glasbewassing

Glasheldere resultaten in een industriële omgeving. Ons team is getraind om te werken in productieruimtes, met minimale verstoring en maximale kwaliteit.

Vloeronderhoud

In een sector waar hygiëne cruciaal is, biedt ASKO topkwaliteit vloeronderhoud dat voldoet aan alle industriële normen.

Tapijtreiniging

Omdat zelfs productiekantoren een schone uitstraling verdienen, benaderen we tapijtreiniging met precisie, waarbij we rekening houden met de specificaties van de industrie.

Facilitaire Diensten

Bij het ondersteunen van de voedselproductiebranche gaat het om meer dan alleen schoonmaken. Onze facilitaire diensten zorgen voor een naadloze productieflow.

Gevelreiniging

Een schone gevel reflecteert de zuiverheid van uw productieproces. Wij zorgen dat de buitenkant net zo indrukwekkend is als het binnenwerk.

Sanitaire dienstverlening

In de voedselproductie is hygiëne essentieel. Onze sanitaire diensten garanderen een schone en veilige omgeving voor uw medewerkers.
Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top