VvE facilitaire diensten

Optimaal woongenot met professionele facilitaire diensten voor uw appartementencomplex

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam, gespecialiseerd in de VvE branche? Dan bent u bij ASKO facilitaire diensten aan het juiste adres. Wij bieden professionele facilitaire dienstverlening en schoonmaakdiensten aan voor VvE’s in Amsterdam en heel Noord-Holland. Met onze schoonmaakdiensten en onderhoudsdiensten zorgen wij voor een schone en veilige woonomgeving voor alle bewoners. 

Alles onder één dak: Complete facilitaire oplossingen

Onze facilitaire diensten voor VvE’s omvatten onder meer afvalbeheer, groenonderhoud, en beveiligingsdiensten. Daarnaast bieden wij gespecialiseerde diensten aan zoals schoonmaak van trappenhuizen, parkeergarage schoonmaak, en periodieke schoonmaak voor appartementencomplexen. Onze milieuvriendelijke VvE schoonmaakdiensten zijn gericht op duurzaamheid en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk.
Als betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Noord Holland, werken wij met ervaren medewerkers die zijn uitgerust met moderne apparatuur en materialen om uw ramen, gordijnen, kozijnen, gevels en meer op professionele wijze te reinigen. Door onze flexibele aanpak werken wij ook samen met kundige VvE schoonmaakpartners om u ten alle tijden een uitgebreid pakket aan diensten te kunnen aanbieden. Denk hierbij aan glazenwassen, vloeronderhoud en gevelreiniging. Hierdoor kunnen wij u ontzorgen en een complete facilitaire oplossing op maat bieden. 

Laat ASKO de zorg voor uw wooncomplex uit handen nemen

Wij begrijpen dat elke VvE uniek is en daarom bieden wij facilitaire ondersteuning en facilitaire services in Noord-Holland op maat aan. Ons ASKO gebouwbeheer zorgt ervoor dat uw appartementencomplex, parkeergarage en gemeenschappelijke ruimtes er altijd perfect uitzien. Onze ervaren medewerkers zorgen dat uw ramen, kozijnen, gevels en trappenhuis op professionele wijze gereinigd zijn. 
Vraag nu een offerte aan voor ASKO facilitaire diensten voor uw VvE en ontdek de voordelen van ASKO als uw betrouwbare en professionele facilitaire dienstverlener. Wij zorgen ervoor dat uw wooncomplex een heldere en frisse uitstraling heeft, zodat u en de andere bewoners zorgeloos kunnen genieten van een prettige en veilige woonomgeving. Ervaar het verschil van een professionele en betrouwbare dienstverlening voor VvE’s in Amsterdam en de rest van Noord-Holland. 

“Met meer dan 100 jaar ervaring en facilitaire kennis op nationaal en internationaal niveau hebben wij altijd een oplossing voor onze klanten”

Sander Epping
Directie ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top