VvE vloeronderhoud

Schitterende vloeren met ASKO’s specialistische appartementencomplex vloeronderhoud

ASKO staat bekend om haar professionele en betrouwbare dienstverlening op het gebied van glasbewassing en schoonmaak. Maar wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in vloeronderhoud? Of u nu een kantoor, school, zorginstelling of bedrijfsruimte in Noord-Holland heeft, ASKO zorgt voor een perfect onderhouden vloer. 

Optimaal behoud van uw vloeren

Onze ervaren medewerkers zijn getraind in het reinigen en onderhouden van diverse soorten vloeren. Of het nu gaat om tapijtreiniging, linoleum, marmeren, houten of PVC vloeronderhoud, bij ASKO bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor periodiek vloeronderhoud op maat, zodat de vloeren in uw appartementencomplex er altijd op hun best uitzien. 
Naast het reinigen van uw vloeren, bieden wij ook vloeronderhoud en -bescherming aan. Dit helpt de levensduur van uw vloeren te verlengen en zorgt ervoor dat ze langer mooi en representatief blijven. Bovendien werken wij met milieuvriendelijke producten en methoden om uw vloer te onderhouden, voor een minimale impact op het milieu. 

Een vloer die uw bedrijfsvisie weerspiegelt

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en wensen heeft en daarom zorgen wij voor een vloeronderhoudsplan dat perfect aansluit bij uw situatie. Onze vloeronderhoud specialisten staan klaar om u te voorzien van een offerte op maat. 
Kies voor ASKO’s vloeronderhoud service en ervaar het verschil dat een goed onderhouden vloer kan maken in uw bedrijfsruimte. Ons team van ervaren professionals werkt met aandacht voor detail en zorgt ervoor dat uw vloeren er altijd op hun best uitzien. Vraag vandaag nog een vloeronderhoud offerte aan en ontdek de voordelen van werken met een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf als ASKO. 

“Wanneer een klant dan echt tevreden is dan geeft dat wel een kick, ja!”

Jesse Tiersma
Medewerker specialistische reiniging bij ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top