Zorgsector facilitaire diensten

ASKO: Uw partner in facilitaire diensten voor de zorgsector

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de zorgsector? Kies voor de facilitaire diensten van ASKO, dé expert in professionele zorg schoonmaak in Amsterdam en Noord-Holland. Wij bieden een breed scala aan facilitaire diensten voor zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, huisartspraktijken, verpleeghuizen, tandartspraktijken en andere medische faciliteiten. 

Facilitaire zorgoplossingen op maat

Onze ASKO schoonmaakdiensten en onderhoudsdiensten zijn specifiek gericht op het waarborgen van hygiëne en veiligheid binnen zorgfaciliteiten. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om te voldoen aan de eisen op het gebied van hygiëne, infectiepreventie en desinfectie diensten voor de zorg. Wij beschikken over een specialistisch team dat specifiek is opgeleid voor OK-schoonmaak. Zij zijn bekend met de risico’s in bijvoorbeeld operatiekamers en steriele ruimtes. Zo zorgen wij ervoor dat uw patiënten en medewerkers in een schone en veilige omgeving kunnen verblijven en werken. 
Onze duurzame facilitaire oplossingen zijn ontworpen om de milieu-impact te minimaliseren en bij te dragen aan een groenere toekomst voor onze zorginstellingen. 

Ontdek ASKO’s facilitaire oplossingen voor zorginstellingen

Bij ASKO begrijpen we dat elke zorginstelling uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden wij facilitaire oplossingen op maat voor elke zorginstelling, zoals zorggerichte schoonmaakoplossingen, zorgsector reinigingsdiensten en specialistische schoonmaak voor de zorgsector. Ons gebouwbeheer zorgt voor een naadloze integratie van onze diensten binnen uw zorginstelling, zodat u zich kunt concentreren op het verlenen van zorg aan uw patiënten. 
Vraag nu een offerte aan voor ASKO facilitaire diensten voor uw zorginstelling en ontdek de voordelen van het werken met ASKO als uw betrouwbare partner in professionele facilitaire dienstverlening voor de zorgsector. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit en service op het gebied van schoonmaak en onderhoud voor zorginstellingen in Amsterdam en de rest van Noord-Holland. Ervaar het verschil van een betrouwbare en gespecialiseerde dienstverlener in de zorgsector. 

“Met meer dan 100 jaar ervaring en facilitaire kennis op nationaal en internationaal niveau hebben wij altijd een oplossing voor onze klanten”

Sander Epping
Directie ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top