Zorgsector gevelreiniging

Zorg voor een stralend aanzicht

Zorginstellingen en medische faciliteiten vereisen een hygiënische en schone omgeving. ASKO Gevelreiniging begrijpt dit en biedt professionele gevelreiniging voor zorginstellingen in Amsterdam en Noord-Holland. Ons ervaren gevelreinigingsbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van zorggerichte schoonmaakoplossingen met aandacht voor detail en hoge hygiënestandaarden. 

Van gevelrenovatie tot milieuvriendelijke reiniging in de zorg

Wij bieden gevelreiniging op maat voor verschillende zorgfaciliteiten, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken en andere zorginstellingen. Onze betrouwbare en milieuvriendelijke gevelreiniging garandeert dat uw zorginstelling er altijd representatief en uitnodigend uitziet. 
Onze gevelreiniging voor zorginstellingen omvat hogedruk gevelreiniging, graffiti verwijdering, algen en mossen verwijderen, gevel impregneren, en gevelrenovatie en reiniging. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet en voldoet aan de hygiëne-eisen van de zorgsector. 

Geef uw zorginstelling de beste uitstraling met ASKO

Als een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de zorg, bieden we naast gevelreiniging ook desinfectiediensten en specialistische schoonmaak voor de zorgsector aan. Onze zorgsector reinigingsdiensten garanderen een veilige en gezonde omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. 
Wilt u meer weten over onze gevelreiniging en zorg schoonmaakdiensten op maat? Vraag vandaag nog een vrijblijvende gevelreiniging offerte aan en ontdek waarom ASKO Gevelreiniging de favoriete keuze is voor zorginstellingen in Amsterdam en Noord-Holland. Laat ons uw zorgfaciliteit voorzien van de beste gevelreiniging en verzorging, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van uitstekende zorg aan uw patiënten. 

“Persoonlijk contact en kwaliteit zijn en blijven belangrijk. (…) Doen wat je belooft. Dat doen we al 52 jaar en dat blijven we doen.”

Harry Neuteboom
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top