Zorgsector glasbewassing

Helder zicht op hygiëne: Professionele glasbewassing voor de zorgsector

In de zorgsector is hygiëne van groot belang. Een schone en veilige omgeving is essentieel voor zowel patiënten als medewerkers. ASKO is gespecialiseerd in glasbewassing en glasreiniging voor zorginstellingen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartspraktijken en medische instellingen in Amsterdam en Noord-Holland. Onze ervaren glazenwassers zorgen voor een streeploze glasbewassing met oog voor detail en aandacht voor zowel de binnen- als buitenglasbewassing. 

Kristalheldere ramen in de zorg

Wij bieden professionele glasbewassing voor de zorgsector, waarbij wij rekening houden met de specifieke wensen en behoeften van uw zorginstelling. Of het nu gaat om periodieke glasbewassing, hoge ramen glasbewassing, of milieuvriendelijke glasbewassing, ASKO heeft de ervaring en expertise om uw ramen en kozijnen perfect schoon te houden. 
Onze glazenwassers zijn op de hoogte van de laatste technieken en maken gebruik van telescoopbewassing of hoogwerkers voor moeilijk bereikbare en hoge ramen. Zo zorgen wij voor een veilige en efficiënte glasbewassing voor uw zorginstelling. Bovendien zetten wij ons in voor een duurzame aanpak door milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en -methoden te gebruiken. 
Naast glasbewassing biedt ASKO ook een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten voor de zorgsector, zoals desinfectie diensten, medische schoonmaakdiensten en hygiëne voor zorgfaciliteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing voor al uw zorggerichte schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. 

Professionele glasbewassing voor uw zorginstelling

Vraag vandaag nog een glasbewassing offerte aan en ontdek de voordelen van het inschakelen van ASKO glasbewassing voor uw zorginstelling in Amsterdam en Noord-Holland. Wij zorgen voor een heldere en frisse uitstraling van uw zorgfaciliteit en dragen bij aan een prettige en hygiënische omgeving voor uw patiënten en medewerkers. 
Kies voor ASKO en profiteer van een professionele en betrouwbare glazenwasser voor de zorgsector. Met onze diensten bent u verzekerd van schone en glanzende ramen, zodat u zich volledig kunt richten op het bieden van uitstekende zorg. 
“Focussen op waar we goed in zijn en klanten kiezen die bij ons passen. Dan klopt de basis, (…) dan voelt het goed…”

Marcel Bellis
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top