Zorgsector sanitaire dienstverlening

Sanitaire dienstverlening op maat door ASKO

In de zorgsector is hygiëne cruciaal. ASKO begrijpt dit als geen ander en biedt daarom professionele sanitaire dienstverlening voor zorginstellingen in Amsterdam en heel Noord-Holland. Wij zorgen voor een zorgeloze onderhoud van sanitaire voorzieningen zodat u zich kunt focussen op waar u het beste in bent: zorg verlenen. 

Van reiniging tot levering voor uw zorginstelling

Bij ASKO is onze aanpak allesomvattend. Of het nu gaat om toiletonderhoud, sanitair schoonmaken of het leveren van toiletartikelen, wij verzorgen het. Als sanitair schoonmaakbedrijf staan we bekend om onze professionele toilet schoonmaak en ons sanitair onderhoud voor bedrijven in de zorgsector. 
Onze sanitaire reiniging service gaat verder dan alleen de basis. We zorgen voor de hygiëne van uw faciliteiten, het onderhoud van uw sanitair, en de levering van sanitaire producten. Ons doel is om de hygiëne in uw instelling te verhogen en uw medewerkers en patiënten een veilige en comfortabele omgeving te bieden. 
Als uw partner in sanitaire dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw faciliteiten aan de hoogste hygiëne standaarden voldoen. Onze duurzame sanitaire diensten omvatten niet alleen toiletreiniging, maar ook de levering en het onderhoud van sanitaire producten. Wij bieden een volledige sanitaire dienstverlening, zodat u altijd verzekerd bent van schoon en hygiënisch sanitair. 

ASKO’s Alles-in-één Sanitaire Zorgoplossingen

Bij ASKO gaan we een stap verder. Naast onze sanitaire reiniging service, bieden wij ook volledige ontzorging van uw toiletvoorzieningen en complete sanitaire oplossingen. Dit betekent dat we alles in eigen beheer hebben: van het sanitair onderhoud tot de levering van toiletartikelen. Wij zijn uw totale partner in sanitair beheer.  
Of u nu een ziekenhuis, verpleeghuis, huisartspraktijk, tandartspraktijk of een andere zorgfaciliteit beheert, ASKO heeft de deskundigheid en ervaring om u te ondersteunen. Onze specialistische schoonmaak voor de zorgsector gaat verder dan standaard schoonmaakdiensten. Wij begrijpen dat elke zorginstelling uniek is en hebben daarom zorg schoonmaakdiensten op maat die aansluiten op uw specifieke behoeften. 
Ontdek vandaag nog de voordelen van ASKO’s sanitaire dienstverlening en hygiëne diensten voor zorgfaciliteiten. Wij zijn er om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw zorginstelling schoon, veilig en comfortabel is voor iedereen. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Met ASKO kiest u voor zorgeloze sanitaire voorzieningen onderhoud in de zorgsector. 

“De medewerkers van ASKO zijn onderdeel van onze familie.”

Roel Eleveld
Nationale Postcode Loterij

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top