Zorgsector schoonmaak

ASKO’s expertise in schoonmaak voor de zorgsector

In de zorgsector is hygiëne van cruciaal belang. Bij ASKO begrijpen we het belang van een schone en veilige omgeving voor zowel patiënten als zorgpersoneel. Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en betrouwbare schoonmaakdiensten voor zorginstellingen in Amsterdam en heel Noord Holland.

ASKO’s toewijding aan een steriele en veilige zorgomgeving

Als specialist in de zorgsector bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten, zoals dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak, dieptereiniging, hygiënische schoonmaak en desinfectie diensten. Wij passen onze diensten aan op de specifieke behoeften van zorgfaciliteiten zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken en medische klinieken. 
Onze gespecialiseerde medische schoonmaakdiensten garanderen een hygiënische en veilige omgeving voor zorginstellingen. Wij maken gebruik van efficiënte schoonmaakmethoden, milieuvriendelijke producten en werken met aandacht voor detail om te voldoen aan de strenge hygiëne-eisen in de zorgsector. 
Het team van ASKO’s schoonmaakservice bestaat uit ervaren en deskundige schoonmakers die specifiek zijn opgeleid voor het werken in de zorg. Wij begrijpen het belang van discretie en zorgvuldigheid en behandelen uw zorgfaciliteit met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit. 

Maximale hygiëne, minimale zorgen

Kies voor ASKO’s schoonmaakservice als uw betrouwbare partner in de zorgsector en ervaar de voordelen van onze gespecialiseerde en resultaatgerichte aanpak. Wij bieden zorggerichte schoonmaakoplossingen op maat, aangepast aan de specifieke eisen van uw zorginstelling. 
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe ASKO een veilige, schone en hygiënische omgeving kan creëren voor uw patiënten en zorgpersoneel. Met onze expertise in de zorgsector, bent u verzekerd van een zorginstelling die voldoet aan de hoogste hygiënenormen. 
“Bij ASKO zorgen we niet alleen voor een schoon gebouw, maar creëren we ook een frisse en gezonde werkomgeving waarin iedereen kan floreren.”

Harry Neuteboom
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top