Zorgsector tapijtreiniging

Grondige tapijtreiniging: Een essentieel onderdeel van zorggerichte hygiëne

ASKO is uw betrouwbare partner voor professionele tapijtreiniging en onderhoud in de zorgsector. Met onze ervaring in het reinigen van tapijten in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartspraktijken en tandartspraktijken in Noord-Holland, zorgen wij voor een schone en hygiënische omgeving voor uw patiënten en medewerkers. 

Een fris en hygiënisch tapijt in uw zorginstelling

Wij begrijpen dat hygiëne en zorggerichte schoonmaakoplossingen van cruciaal belang zijn in de zorgsector. Daarom bieden we met onze ASKO Tapijtreiniging gespecialiseerde zorgsector reinigingsdiensten op maat, met de juiste aandacht voor detail en focus op hygiëne. Onze dieptereiniging en tapijtstoomreiniging methoden zorgen voor een effectieve vlek- en geurverwijdering, terwijl we de hoogste normen van hygiëne voor zorgfaciliteiten hanteren. 
Met onze ASKO Tapijtreiniging combineren we milieuvriendelijke tapijtreiniging met specialistische schoonmaak voor de zorgsector. Met onze betrouwbare en ervaren tapijtreiniging service zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige schoonmaak- en hygiënediensten voor de zorg, zonder concessies te doen aan het milieu. 
ASKO is niet alleen gespecialiseerd in tapijtreiniging voor zorginstellingen, maar biedt ook desinfectie diensten en andere specialistische schoonmaakdiensten zoals vloeronderhoud en medische schoonmaak in Amsterdam en Noord-Holland. 

Zorg voor een onberispelijke eerste indruk

Onze periodieke tapijtreiniging en onderhoud zorgen ervoor dat uw zorginstelling er altijd schoon en verzorgd uitziet. Wij bieden transparante offertes en werken samen met u om een op maat gemaakt schoonmaakplan op te stellen dat past bij de specifieke behoeften van uw zorgfaciliteit. 
Kies voor onze ASKO Tapijtreiniging service en geef uw zorginstelling de zorg en aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een schone, hygiënische en veilige omgeving voor uw patiënten en personeel in de zorgsector. 

“Een schoon tapijt is het stille visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen dat de kwaliteit spreekt!”

Ricardo Salet
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top