Zorgsector vloeronderhoud

Optimale hygiëne onder voeten: Specialistisch vloeronderhoud voor zorginstellingen

In de zorgsector is een hygiënische en schone omgeving van groot belang. ASKO begrijpt dit als geen ander en biedt professioneel vloeronderhoud voor zorginstellingen in Noord-Holland. Onze ervaren vloeronderhoud specialisten zorgen ervoor dat uw vloeren altijd schoon en veilig zijn voor patiënten, bezoekers en medewerkers. 

Zuiver, veilig en duurzaam voor uw zorginstelling

Wij zijn gespecialiseerd in vloerreiniging en onderhoud voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken en andere medische faciliteiten. Onze diensten omvatten onder andere tapijtreiniging en onderhoud, linoleum vloeronderhoud, marmeren vloeronderhoud, houten vloeronderhoud en PVC vloeronderhoud. 
Bij ASKO Vloeronderhoud staan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Met het gebruik van milieuvriendelijke producten en methoden zorgen wij dat u verzekerd bent van een verantwoorde keuze voor uw zorginstelling. Daarnaast zorgen wij voor periodiek vloeronderhoud op maat, zodat uw vloeren altijd in optimale conditie blijven. 
Hygiëne is cruciaal in de zorgsector en daarom besteden wij veel aandacht aan desinfectie en reiniging van vloeren. Onze specialistische schoonmaakdiensten zorgen voor een veilige en schone omgeving voor zowel patiënten als zorgmedewerkers. 

Optimaal vloeronderhoud voor een veilige en schone zorgomgeving

Wanneer u kiest voor ASKO’s vloeronderhoud service, kiest u voor betrouwbare en ervaren vloeronderhoud specialisten die met aandacht voor detail werken. Wij begrijpen dat elke zorginstelling unieke behoeften en wensen heeft, en daarom zorgen wij voor een vloeronderhoudsplan dat perfect aansluit bij uw situatie. 
Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloeronderhoud offerte aan voor uw zorginstelling in Amsterdam of Noord-Holland. Ontdek de voordelen van werken met ASKO, dé specialist in vloeronderhoud voor de zorgsector. 

“Wanneer een klant dan echt tevreden is dan geeft dat wel een kick, ja!”

Jesse Tiersma
Medewerker specialistische reiniging bij ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top