Purmerend

ASKO: Purmerend’s Partner in Perfectie

Diep genesteld in het hart van Noord-Holland, ligt Purmerend – een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, schilderachtige grachten en bruisende stadscentrum. Maar voorbij deze idyllische façade, is Purmerend een stad die groeit en zich aanpast aan de moderne wereld, met behoud van zijn charme.
In deze evoluerende stad heeft ASKO zichzelf op de kaart gezet als dé partner voor facilitaire diensten. Van VVE’s die de historische gebouwen van de stad bewonen, kantoren die de zakenwereld bestormen, tot zorginstellingen en voedselproducerende industrieën – ASKO heeft een indrukwekkende aanwezigheid in Purmerend.
Met bijzondere trots ondersteunen wij Stichting Villa, niet alleen door excellente dienstverlening maar ook door hartverwarmende sponsoring. Bij ASKO geloven we in het bouwen van relaties die verder gaan dan alleen zaken doen. Het steunen van goede doelen zoals Stichting Villa en andere organisaties in Purmerend weerspiegelt onze betrokkenheid bij de gemeenschap.
Onze samenwerking met VVE’s en goede doelen organisaties in Purmerend laat zien dat we veel meer zijn dan een facilitaire dienstverlener. Wij zijn uw buren, uw supporters, en vooral, uw partners in groei en vooruitgang.
Als u op zoek bent naar een dienstverlener die niet alleen begrijpt wat u nodig heeft, maar ook de unieke nuances van Purmerend waardeert, dan is ASKO uw beste keuze. Samen kunnen we Purmerend helpen bloeien, één project tegelijk.
Scroll to Top