Over ons

Over ons

Passie voor het schoonmaakvak en doen wat we beloven! Daarmee onderscheidt ASKO Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten zich al jaren en ook in de toekomst zal dit niet veranderen. De dienstverlening om ons heen wordt steeds onpersoonlijker en het draait vaak om het financiële resultaat.

Wij van ASKO vinden het veel belangrijker dat wij u een dienst leveren waar de klant, de medewerker en wij trots op kunnen zijn. Onze medewerkers zijn betrokken bij de klanten en zullen er alles aan doen om uit te blinken in een excellente dienstverlening. Daar ligt het grote verschil dat u als klant ervaart als u zaken doet met ASKO.

Niet voor niets heeft ASKO een trouwe klantenkring, een laag personeelsverloop en laag ziekteverzuim. Wij geloven in een eerlijke en transparante dienstverlening waarbij onze klanten en de medewerkers centraal staan. Tevredenheid en vertrouwen staan daarmee hoog in het vaandel en vormen de basis voor een langdurige samenwerking.

ONZE MISSIE

Met goed werkgeverschap en een goede bedrijfsvoering klanten de gewenste kwaliteit leveren, resulteert in een goed werkklimaat en welzijn voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

ONZE VISIE

ASKO wil een bedrijf zijn dat voor haar klanten en haar medewerkers continuïteit en zekerheid biedt. Deze pijlers zorgen er voor dat ASKO constant investeert in kwaliteitsverbetering, een laag personeelsverloop en een laag ziekteverzuim. ASKO wil daarmee een bijdrage leveren aan een gezonde en duurzame maatschappij.

ONZE KERNWAARDEN

RESULTAATGERICHT-> Elke handeling moet het gewenste resultaat opleveren.
RESPECT-> Wij behandelen onze klanten en personeel met respect. Wij leveren wat we beloven.
FLEXIBILITEIT-> verhoogd de klant- en personeelstevredenheid.
PROBLEEMOPLOSSEND-> Voor elk probleem is een oplossing

Marcel Bellis

Directeur/ eigenaar

  Marcel Bellis
  Harry Neuteboom

  Directeur/ eigenaar

   Harry Neuteboom

   Eigenaren

   De trotse eigenaren van ASKO zijn Marcel Bellis en Harry Neuteboom. Zij voeren ook de dagelijkse leiding. Beiden hebben een schat aan ervaring in servicemanagement.

   Wie denkt dat dit uitsluitend vanachter het bureau gebeurt komt bedrogen uit, want Marcel en Harry zijn dagelijks tussen de medewerkers en klanten te vinden.

   “De uitdaging is elke dag weer om onze medewerkers en onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Wij zijn doeners met een duidelijke visie, die we graag met onze mensen en klanten in de praktijk delen.” Samen met ruim negentig enthousiaste medewerkers onderscheidt ASKO zich in de markt en bouwt zij duurzame relaties op met haar medewerkers en klanten.