Over ons

Over ons

Bij ASKO Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten draait het om passie voor het vak en het nakomen van beloften. “Zeker in Schoon” noemen wij dat. Al jarenlang onderscheiden wij ons hierdoor en in de toekomst verandert dat niet. Onze belangrijkste doelstelling is een dienst leveren waar zowel de klant als onze betrokken medewerkers trots op kunnen zijn.

Wij hechten veel waarde aan een veilige en schone leef- of werkomgeving voor onze klanten en medewerkers met respect voor continuïteit en zekerheid. Dit bereiken we door te investeren in kwaliteit, een laag personeelsverloop en laag ziekteverzuim, en door probleemoplossend te werk te gaan. We zijn flexibel en resultaatgericht en spelen in op de behoeften van onze klanten en medewerkers. Zo dragen wij bij aan een gezonde en duurzame maatschappij.

Bovendien streven wij naar duurzaam en verantwoord werken, innovatie en investering in onze medewerkers en processen, om de verwachtingen van onze klanten, medewerkers en partners te overtreffen. Met als gevolg meerwaarde en loyaliteit. ASKO is daarbij niet alleen gericht op eigen succes, groei en ontwikkeling, maar heeft ook oog voor haar impact op de samenleving en het milieu. Met onze bedrijfsvoering willen wij een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en bijdragen aan een positieve verandering in de wereld.

ONZE MISSIE

ASKO investeert in duurzame innovatie en medewerkers om een betrouwbare partner en expert te blijven, terwijl wij bijdragen aan een gezonde en duurzame maatschappij.

ONZE VISIE

ASKO garandeert veilige en schone werk- en leefomgevingen en draagt bij aan een duurzame maatschappij.

ONZE KERNWAARDEN

RESULTAATGERICHT: Elke handeling levert het gewenste resultaat.
RESPECT: Wij behandelen onze klanten en personeel met respect.
FLEXIBILITEIT: Een flexibele opstelling verhoogt klant- en personeelstevredenheid.
PROBLEEMOPLOSSEND: Voor elk probleem een oplossing

Marcel Bellis

Directeur/ eigenaar

  Marcel Bellis
  Harry Neuteboom

  Directeur/ eigenaar

   Harry Neuteboom

   Eigenaren

   De trotse eigenaren van ASKO zijn Marcel Bellis, Harry Neuteboom en Ricardo Salet. Zij voeren ook de dagelijkse leiding. Samen hebben ze een schat aan ervaring in servicemanagement en de facilitaire dienstverlening.

   Wie denkt dat dit uitsluitend vanachter het bureau gebeurt komt bedrogen uit, want ze zijn dagelijks tussen de medewerkers en klanten te vinden.

   “De uitdaging is elke dag weer om onze medewerkers en onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Wij zijn doeners met een duidelijke visie, die we graag met onze mensen en klanten in de praktijk delen.” Samen met ruim negentig enthousiaste medewerkers onderscheidt ASKO zich in de markt en bouwt zij duurzame relaties op met haar medewerkers en klanten.

   Ricardo Salet

   Directeur/ eigenaar

    Ricardo Salet