Over ASKO

Uw betrouwbare partner voor een schone en veilige omgeving

Van kleine VvE tot grote multinational, van MKB kantoor tot zorginstelling; onze trouwe klantenkring hecht waarde aan zekerheid. Zij streven naar een schone en veilige werk- en leefomgeving. Om dat te bereiken kiezen ze een betrouwbare partner. Daar blinken wij in uit!

Meer dan schoonmaak, een traditie van vertrouwen en vakmanschap

Die zekerheid komt voort uit de betrokkenheid van onze goed opgeleide schoonmaakprofessionals. Ze zijn trouw en sterk verbonden aan ASKO, en doen er alles aan om een uitblinkende dienstverlening te garanderen. Juist dat maakt onze dienstverlening zo persoonlijk. Onze veelzijdige klanten, vaak al vele jaren aan ons verbonden, ervaren dat dan ook zo.
ASKO bouwt sinds 1971 aan haar rijke historie. Wij onderscheiden ons door professionals uit het hele spectrum van de facilitaire dienstverlening aan ons te binden. Ons leidinggevende team is samen goed voor meer dan 100 jaar facilitaire kennis, zowel op nationaal als internationaal niveau.
Wij zijn NEN 4400 gecertificeerd en in het bezit van het keurmerk Schoon van Schoonmakend Nederland. Dit betekent dat opdrachtgevers de zekerheid hebben dat wij vakkundig werken, ons houden aan CAO en wetgeving en dat onze financiën op orde zijn. Ook daarmee garanderen wij continuïteit bij onze klanten. Onze betrouwbare medewerkers zijn allemaal in bezit van een VOG.

ASKO zorgt voor hygiëne in elke hoek

Mensen benaderen ASKO omdat ze zeker willen zijn van een hygiënische omgeving. Dat varieert van een trappenhuis van een wooncomplex tot een zorginstelling met operatiekamer, en alles wat daartussen zit. Alleen met de juiste frequentie en regelmaat wordt het gewenste resultaat behaald. Onze teams zijn zo ingedeeld, dat wij die regelmaat ook garanderen.
Specialistische uitdagingen, incidenten, of opdrachten buiten onze regio lossen wij voor onze relaties op. ASKO fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle facilitaire diensten. Wanneer wij specialisme moeten inhuren profiteren onze klanten van ons sterke netwerk in de branche.
Met ASKO heeft u al uw diensten onder één dak. Zeker in Schoon!

Missie

“ASKO garandeert veilige en schone werk- en leefomgevingen en draagt bij aan een duurzame maatschappij.”

Bij ASKO is het prioriteit om onze klanten en medewerkers een veilige en schone leef- of werkomgeving te garanderen. Veiligheid, continuïteit en zekerheid zijn daarin key. Dit bereiken we door constant te investeren in kwaliteitsverbetering, een laag personeelsverloop en ziekteverzuim en door respectvol en probleemoplossend te werk te gaan. We zijn resultaatgericht en vinden het belangrijk om op een flexibele manier in te spelen op de behoeften van onze klanten en medewerkers. Door deze waarden te omarmen, willen we bijdragen aan een gezonde en duurzame maatschappij.

Visie

“ASKO investeert in duurzame innovatie en medewerkers om een betrouwbare partner en expert te blijven, terwijl het bijdraagt aan een gezonde en duurzame maatschappij”

Wij streven ernaar om op een duurzame en verantwoorde manier te werken en onze positie als betrouwbare partner en expert op het gebied van ons vakgebied te versterken. Door voortdurend en verantwoord te innoveren en te investeren in onze medewerkers, systemen en processen, overtreffen we de verwachtingen van onze klanten, medewerkers en partners. Het logische gevolg is het creëren van meerwaarde voor al deze betrokkenen en het versterken van loyaliteit.
Door te investeren in deze pijlers, wil ASKO bijdragen aan een gezonde en duurzame maatschappij. Dit betekent dat ASKO niet alleen focust op haar eigen succes en groei, maar ook oog heeft voor haar impact op de samenleving en het milieu. Door haar bedrijfsvoering te baseren op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wil ASKO een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en bijdragen aan een positieve verandering in de wereld.

Met meer dan 100 jaar ervaring en facilitaire kennis op nationaal en internationaal niveau hebben wij altijd een oplossing voor onze klanten

Sander Epping
Directie ASKO

“ASKO garandeert veilige en schone werk- en leefomgevingen en draagt bij aan een duurzame maatschappij.”

Ricardo Salet
Mede-eigenaar ASKO

“De zekerheid dat je probleem wordt opgelost, die krijg je”

Harry Neuteboom
Mede-eigenaar ASKO

“ASKO investeert in duurzame innovatie en medewerkers om een betrouwbare partner en expert te blijven”

Marcel Bellis
Mede-eigenaar ASKO

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top