Branches

Op maat gemaakte schoonmaakoplossingen voor uw branche

Bij ASKO erkennen we dat elk vakgebied zijn unieke uitdagingen en behoeften heeft als het gaat om schoonmaak- en faciliteire diensten. We hebben een flexibele, op maat gemaakte aanpak ontwikkeld die rekening houdt met deze verschillen, waardoor we effectief en efficiënt kunnen werken in verschillende branches. Ontdek hieronder hoe onze toewijding aan kwaliteit en aanpassingsvermogen ons in staat stelt om uitzonderlijke diensten te leveren, ongeacht de sector waarin u zich bevindt.

VvE

Een schone en goed onderhouden werkomgeving is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. ASKO biedt professionele schoonmaakdiensten voor kantoren en zakelijke faciliteiten, met oog voor detail en flexibiliteit.

Zorgsector

ASKO biedt gespecialiseerde schoonmaakdiensten die voldoen aan de strikte normen en voorschriften van deze sector. Ontdek hoe we onze diensten afstemmen op de unieke behoeften van ziekenhuizen, zorginstellingen, en andere zorgfaciliteiten om een veilige en aangename omgeving te waarborgen.

Kantoren

Goed onderhouden vloeren zijn een teken van professionaliteit en kwaliteit. Ze creëren een gastvrije atmosfeer, verhogen de veiligheid en verlengen de levensduur van uw vloeroppervlakken.

Voedselproductie Industrie

ASKO levert gespecialiseerde schoonmaakdiensten die voldoen aan de strenge normen en richtlijnen van deze sector. Ontdek hoe we onze diensten aanpassen aan de specifieke behoeften van voedselverwerkende bedrijven.
Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top