Kantoren

Maatwerk schoonmaakdiensten voor kantoren

Een schone en goed onderhouden werkomgeving is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. ASKO biedt professionele schoonmaakdiensten voor kantoren en zakelijke faciliteiten, met oog voor detail en flexibiliteit om te voldoen aan uw specifieke wensen. Lees verder over onze aanpak voor kantoorschoonmaak en hoe we bijdragen aan het creëren van een aangename en inspirerende werkomgeving.

Schoonmaak

Bij ASKO begrijpen we het belang van een schone werkomgeving. Onze diensten zijn erop gericht om uw kantoorruimte altijd fris en gastvrij te houden.

Glasbewassing

Een helder uitzicht bevordert de productiviteit. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorramen glanzen, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Vloeronderhoud

Een verzorgde vloer is het visitekaartje van elk kantoor. Wij waarborgen de netheid en duurzaamheid van uw kantoorvloeren.

Tapijtreiniging

Een schoon tapijt bevordert de luchtkwaliteit. Wij zetten ons in voor grondige reiniging en onderhoud van uw kantoortapijt.

Facilitaire Diensten

Van receptiediensten tot voorraadbeheer; wij zorgen dat alles achter de schermen in uw kantoor soepel verloopt.

Gevelreiniging

De uitstraling van uw kantoor begint bij de gevel. Wij zorgen dat uw bedrijfspand de professionele indruk geeft die het verdient.

Sanitaire dienstverlening

Een schoon en hygiënisch toilet is essentieel voor het welzijn van uw medewerkers. ASKO garandeert topkwaliteit in sanitaire dienstverlening voor kantoren.
Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top