Kwaliteit

Kwaliteit voorop: Onze toewijding aan uitmuntendheid

Bij ASKO streven we elke dag naar uitmuntendheid. Onze hoge standaard in kwaliteit is geen belofte, maar een garantie van volledige klanttevredenheid.

Samenwerking en verantwoordelijkheid

Binnen onze organisatie werken objectleiders voor de grotere objecten. Onze objectleiders dragen dagelijks of wekelijks verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van ons werk. Deze interne samenwerking bewaakt onze hoge standaarden en zorgt dat we steeds aan uw verwachtingen voldoen. De rol van de objectleider is specifiek en essentieel binnen onze schoonmaakdienstverlening.

Nauwgezette inspecties

 We bewaken de kwaliteit van ons werk voortdurend door middel van kwaliteitsinspecties, ondersteund door het VSR DKS systeem. Dit erkende systeem garandeert objectieve metingen en beoordelingen.

Voortdurende verbetering

De bevindingen van onze inspecties leggen wij vast en bespreken we in ons managementoverleg. Deze transparante aanpak stelt ons in staat om continu te groeien, te leren en te verbeteren.

Uw feedback, onze groei

Tijdens elke inspectie neemt onze rayonmanager de tijd om naar u te luisteren. Uw feedback is onschatbaar en helpt ons onze dienstverlening aan te passen en te verbeteren.

Onze belofte

Kwaliteit is geen optie bij ASKO schoonmaakbedrijf; het is onze standaard. We werken hecht samen met onze opdrachtgevers en hanteren het VSR DKS systeem om onze dienstverlening te optimaliseren. Zo bouwen we aan vertrouwen, tevredenheid, en een langdurige relatie met onze klanten.
Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top