OUR

Kwaliteit

ASKO_Sander_Epping

Kwaliteit

De door ons gehanteerde kwaliteitsbewaking en metingen

Bij ASKO schoonmaakbedrijf hanteren wij een hoge standaard als het gaat om kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven met onze dienstverlening. Daarom werken wij nauw samen met de objectleiding van de grotere objecten. Zij dragen dagelijks of wekelijks verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van ons werk. Dit gebeurt aan de hand van kwaliteitsafspraken die we met elkaar maken en vastleggen.

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen voeren we bij onze klantenĀ  kwaliteitsinspecties uit. Deze inspecties zijn een procesbewaking van het VSR DKS systeem. Het VSR DKS systeem is een universeel erkend systeem voor het meten van de schoonmaakkwaliteit en is gebaseerd op objectieve metingen en beoordelingen. Door middel van deze inspecties houden we de kwaliteit van ons werk nauwlettend in de gaten en kunnen we indien nodig bijsturen.

De kwaliteitsrapporten die we opstellen naar aanleiding van de inspecties, worden besproken in ons managementoverleg. Op deze manier blijven we alert op verbeterpunten en kunnen we ons werk steeds verder verbeteren.

Tijdens de inspectie stelt de rayonmanager een bezoekrapport op waarin we vragen naar de tevredenheid van onze klanten. Hierdoor krijgen wij waardevolle feedback en kunnen we onze dienstverlening steeds verder verbeteren.

Kortom, bij ASKO schoonmaakbedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en het hanteren van het VSR DKS systeem, houden we de kwaliteit van ons werk continu in de gaten. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Sander Epping – Commercieel Directeur

Keurmerk Schoon

Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees verder>>

Kwaliteitsinspecties

Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees verder>>

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

ASKO volgt de Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Lees verder>>

Milieu

Al onze reguliere schoonmaakmiddelen zijn voorzien van een Europese ECO label.
Lees verder>>