Verantwoordelijk

Waarom is het NEN 4400-1 Keurmerk belangrijk voor u als opdrachtgever?

Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk. Maar wat betekent dit precies voor u als onze klant?
1. Betrouwbaarheid: Het NEN 4400-1 keurmerk toont aan dat wij onze financiƫle en administratieve zaken op orde hebben. Wij betalen onze belastingen en sociale premies op tijd, en voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Met andere woorden, u weet dat u samenwerkt met een solide en betrouwbare partner.
2. Risicobeperking: Door te kiezen voor een bedrijf met dit keurmerk, vermindert u uw eigen risico’s met betrekking tot aansprakelijkheid en mogelijke boetes. U kunt erop vertrouwen dat wij alle regels naleven, waardoor uw bedrijf ook aan de goede kant van de wet blijft.
3. Kwaliteitsgarantie: Het keurmerk is een teken van onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit in alles wat we doen. Van vloeronderhoud tot gevelreiniging, we gaan altijd voor topkwaliteit.
4. Transparantie en eerlijkheid: We houden van een heldere en no-nonsense aanpak. Ons NEN 4400-1 keurmerk is een duidelijk signaal dat we open en eerlijk zakendoen. Geen verborgen agenda’s, gewoon eerlijke dienstverlening.
Conclusie: Door te kiezen voor een bedrijf met het NEN 4400-1 keurmerk, kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Bij ASKO zijn dit geen loze woorden, maar beloften die we elke dag waarmaken. Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
Het Keurmerk Schoon is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers
Lees meer
Doen wat je belooft is onze filosofie. Kwaliteit is zichtbaar.
Lees meer
Bij ASKO, nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. En dat bewijzen we met ons NEN 4400-1 keurmerk.
Lees meer
Wij maken de minst milieubelastende keuzes, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu.
Lees meer
Scroll to Top