ASKO meer dan 50 jaar

Professionele schoonmaak voor appartementencomplexen:

Schoonmaak in appartementengebouwen kan vaak een uitdaging zijn. Trappenhuizen moeten regelmatig worden schoongemaakt om vuilophoping en onveilige situaties te voorkomen. Als lid van een VVE wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw trappenhuis professioneel en efficiënt wordt schoongemaakt. ASKO is gespecialiseerd in het reinigen van trappenhuizen en heeft al jarenlange ervaring in deze branche. Sinds 1971 zijn wij leidend in Amsterdam en omstreken!

Milieuvriendelijk en grondig: ASKO’s belofte bij trappenhuis reiniging:

Wanneer u ASKO inschakelt voor het schoonmaken van uw trappenhuis, kunt u erop rekenen dat alle ruimtes grondig en netjes worden gereinigd. Allereerst worden drempels, trapleuningen en muren afgenomen met schoonmaakmiddelen die milieuvriendelijk zijn en dus geen schade aanbrengen aan de oppervlakken en weinig belastend zijn voor de gezondheid. Daarna stofzuigen en dweilen we de vloeren. Ook worden eventuele spinnenwebben verwijderd.

Heldere communicatie en veelzijdige diensten: ASKO’s toewijding aan u

Een transparante communicatie met de opdrachtgever vinden wij bij ASKO erg belangrijk. Onze professionele schoonmakers werken secuur en efficiënt en zijn betrouwbaar. Naast het trappenhuis reinigen wij ook glasbewassing. Zo kunt u rekenen op een schone, veilige en prettige woonomgeving. Bent u benieuwd naar onze diensten en wilt u meer informatie? Kijk dan op www.asko-schoonmaak.nl. Wij adviseren u graag persoonlijk en helpen u bij het vinden van een oplossing op maat.

Waarom kiezen voor ASKO? Kwaliteit, milieuvriendelijkheid en ervaring

Kortom, ASKO is een ervaren en betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw trappenhuis. Dankzij onze persoonlijke aandacht en passie, gecombineerd met moderne technologieën, leveren wij diensten van de hoogste kwaliteit. Bovendien werken we altijd milieuvriendelijk, zodat uw woonomgeving gezond blijft. Maak kennis met ASKO en ontdek hoe we u kunnen helpen met het optimaliseren van uw woongenot.
Neem nu contact met ons op!
Uit het archief: Asko in 1991.
Scroll to Top